Η ώρα είναι:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Σήμερα στο «Goal χωρίς σύνορα»

Σάββατο στις 12:00

Οι μεταγραφικές κινήσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο μικροσκόπιο του «Goal Χωρίς Σύνορα» στην εκπομπή με τον Μανώλη Σφακάκη.

Ρεπορτάζ ενόψει της 18ης αγωνιστικής της Superleague και highlights από τους κρίσιμους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Οι συγκινητικές και οι αστείες στιγμές από το γκαλά της FIFA που έδωσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο την τρίτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Αφιέρωμα στον άνθρωπο με το βελούδιο πλασέ, Τιερί Ανρί, που "κρέμασε τα παπούτσια" του για να γίνει τηλεσχολιαστής. Selfie-mania: Με αφορμή τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Φραντσέσκο Τότι στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, θυμόμαστε τις καλύτερες selfies του αθλητισμού. Σας θυμίζουμε τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας, τα 10 εντυπωσιακότερα καρφώματα από το ΝΒΑ και τις στιγμές που μας έκαναν να... κλάψουμε από τα γέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.