Η ώρα είναι:

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Εθνική Ελλάδος: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του Καπουτζίδη

Στις 22:30

Η Νίκη Αγγελίδη είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών, που έχει υπάρξει στα νιάτα της επιτυχημένη αθλήτρια και αργότερα και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Το παρόν της όμως δεν είναι και τόσο λαμπερό. Η διέξοδος από τη σκληρή και απαισιόδοξη καθημερινότητά της, θα έρθει και πάλι από τον αθλητισμό. Αυτή τη φορά από το πιο περίεργο, αλλόκοτο και άγνωστο σπορ που υπάρχει. Θα καταφέρει να φτιάξει τη δική της Εθνική Ομάδα; Ποιες θα είναι οι συμπαίκτριες της και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μία άπειρη ελληνική ομάδα όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις;

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Νίκη), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Φρόσω), Κατερίνα Παπουτσάκη (Φοίβη) και ο Γιώργος Καπουτζίδης (Χρήστος)

Μαζί τους οι: Κώστας Αποστολάκης (Θόδωρας), Μαριέλλα Σαββίδου (Στάλλω), Δημήτρης Τζουμάκης (Κυριάκος), Ορφέας Αυγουστίδης (Αχιλλέας), Μέμος Μπεγνής (Μάνος), Ειρήνη Βαλάτσου ('Αννα), Αντώνης Σταμόπουλος (Παντελής), Ντέμπορα Οντόγκ (Γκρέις), Ρομίνα Κατσικιάν (Ράγια), Michael Wighton (Ρίτσαρντ) και οι μικροί: Χρήστος Ράπτης (Γιάννης), Μιλτιάδης Καρακίτσος (Λευτέρης).

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκπληξη η Μίνα Αδαμάκη (Ελίζα).

Φιλική συμμετοχή: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος.

Στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.