Η ώρα είναι:

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρα απόψε για τις «Ηρωίδες»

Στο Mega στις 23:40

Περίληψη: Η Μιμή επιστρέφει στην Αθήνα διακόπτοντας το 2ο μεταπτυχιακό της στην Κίνα για χάρη του λεγόμενου 'Αυτού', ενός άντρα που την 'τρέχει' επί χρόνια. Η αδελφή της, Λούκι, είναι ακόμα χαμένη στον κόσμο της και η μητέρα της, Αγνή, ακόμα πιο σκύλα. Η κολλητή της φίλη, Έλλη, προσπαθεί ακόμα να εγκλιματιστεί στην οικογενειακή ζωή που της έλαχε χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Η Μιμή συναντά τον Αυτόν για σεξ αλλά γρήγορα υποψιάζεται πως δε θα αλλάξουν και πολλά στη μεταξύ τους σχέση. Η Λούκι, νιώθοντας αποκλεισμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, βρίσκει παρηγοριά στον μανιοκαταθλιπτικό εικοσάχρονο Γιώργο που την έχει ερωτευτεί σε εμμονικό βαθμό.

Συντελεστές

Παίζουν: Αλεξάνδρα Κ*, Ζωή Καραβασίλη, 'Ελενα Μεγγρέλη, Ελένη Καλλία, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μιράντα Ριφίου, Τάσος Ιορδανίδης, Τάσος Αποστόλου, Χάρης Αττώνης, Αντώνης Γκρίτσης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Κίμωνας Κουρής, Δημοσθένης Φίλιππας, Μαρτσέλο Λεκόμτ, Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου

Σε ρόλο έκπληξη: ο 'Αλκης Παναγιωτίδης

Σενάριο: Αλεξάνδρα Κ*

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.