Η ώρα είναι:

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μάνα Χ Ουρανού: Το κουτάκι

Στις 22:30

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Μπορούμε όμως πάντα να τα καταφέρουμε;

Η Αλεξία κι ο Παρασκευάς είναι τιμωρημένοι με απαγόρευση εξόδου. Αλλά έχουν ένα σχέδιο. Η τιμωρία τους θα γίνει τιμωρία και για τους γονείς τους.

Η Κατερίνα κι ο Γρηγόρης γίνονται παράνομοι εραστές μες στο ίδιο τους το σπίτι. Τα παιδιά είναι παντού και δεν έχουν σκοπό να τους αφήσουν να βρεθούν σαν ζευγάρι μέχρι να αποσύρουν την τιμωρία. Η Κατερίνα κι η 'Εμυ ψάχνουν να βρουν ένα άλλο όνομα για το «σεξ» για να μπορούν να το συζητάνε χωρίς να καταλαβαίνουν τα παιδιά, η Μαριλίζα παραγγέλνει στον Δημήτρη τι είδους νύφη θέλει να παντρευτεί, ο Παρασκευάς αγωνίζεται να τελειώσει τους 7 τόμους του Προυστ, κι η Ολίβια, έχει πέσει σε κατάθλιψη, επειδή η Αλεξία δεν της μιλάει μετά το φιλι με τον Δημήτρη κι ο Πάνος, εμφανίζεται κάτω απ' το σπίτι των Ουρανών, απαιτώντας να δει την Αλεξία.

Γιατί γέμισε η πυλωτή του σπιτιού με πτώματα; Και θα καταφέρουν η Ολίβια κι η 'Εμυ να ξεφορτωθούν τις αποδείξεις πριν το μάθουν οι γονείς;
Οι απαντήσεις στο 20ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.