Η ώρα είναι:

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Μάνα Χ ουρανού: Selfies, part 2

Απόψε στις 21:10

Μπορούμε πραγματικά ν' αλλάξουμε; 'Η είμαστε μόνο αυτό που φαίνεται;

Η Κατερίνα αντιμετωπίζει διπλή απειλή: Στο μέτωπο της δουλειάς, το επαγγελματικό της μέλλον μετά το συμβόλαιο που κατέστρεψε κατά λάθος, κρέμεται από τη Στέλλα τη χαζή του γραφείου. Στο μέτωπο του σπιτιού, πρέπει να φτιάξει την εργασία Καλλιτεχνικών του Παρασκευά (μια αυτοπροσωπογραφία με καπάκια μπύρας), σε μια προσπάθεια ν' ανεβάσει τους βαθμούς του γιου της. Κι η Αλεξία, μετά από έρευνες, λύνει το μυστήριο της εξαφάνισης του Γρηγόρη: είναι στη Βραζιλία με την 'ΕΝΦΙΑ, που του τρώει όλα τα λεφτά, και μάλλον είναι Ρωσίδα χορεύτρια.

Ταυτόχρονα, η 'Εμυ ανακαλύπτει το πιο κρυφό μυστικό του Παρασκευά και μαθαίνουμε επιτέλους τι στην ευχή του Θεού κάνει ο Γρηγόρης στη Βραζιλία.

Ποια είναι αυτή η 'Ενφια, που έχει πάρει σβάρνα όλους τους πατεράδες του σχολείου; Θα καταφέρει η 'Εμυ να μαγειρέψει αυγά; Και τι συνέβη όταν ο Παρασκευάς δούλεψε σερβιτόρος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.