Η ώρα είναι:

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εεεεε: O Χρήστος Ανθόπουλος είναι αποφασισμένος να προβεί σε αποκαλύψεις

Στις 00:00

Θα αποκαλύψει μια για πάντα αν ο Ιβάν Σβιτάιλο είναι βρικόλακας. Θα εξετάσει την Πέμυ Ζούνη στα ελληνικά και με αριστοτεχνικές ερωτήσεις θα αποκαλύψει αν είναι πράγματι τόσο μορφωμένη όσο θέλει να δείξει. Και θα φέρει στο φως της δημοσιότητας όλες τις σκανδαλιστικές λεπτομέρειες για το ερωτικό ραντεβού του Λεωνίδα Καλφαγιάννη με την Άνγκελα Μέρκελ.

Ποια η σχέση του Ιβάν Σβιτάιλο με τον Τσέχοφ;. Θα καταφέρει η Πέμυ Ζούνη να μάθει τον Χρήστο αρκετά ελληνικά για να συνεννοηθούν; Τί είδους χορός είναι ο Rocky και χρειάστηκε να του κάνουν το μιούζικαλ «Rocky Χόρο Σόου»; Πώς παραγγέλνει πιτόγυρο η Εσμεράλδα απ' την Παναγιά των Παρισίων; 'Ηταν τελικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς; 'Η γίνεται σαμποτάζ στον Χρήστο για να του φάνε τη θέση του Παρουσιαστή;
Τα πιο καυτά ερωτήματα της επικαιρότητας παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.