Με τον Ευτύχη Μπλέτσα
Ανήμερα Χριστούγεννα Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου κάνουμε βόλτα στη γιορτινή Θεσσαλονίκη, στάση στην κουζίνα για δύο απλές και πεντανόστιμες συνταγές με περισσεύματα γαλοπούλας: Μια απίστευτη γαλοπουλομακαρονάδα με ταλιατέλες και ένα τυλιχτό σάντουιτς με τορτίγια και κρεμώδη σάλτσα γιαουρτιού!
Τα Χριστούγεννα στο Happy Cook είναι σοκολατένια και αστεράτα αφού η γιορτινή μέρα συμπληρώνεται με βόλτα στο εργοστάσιο Σοκολάτας Θεσσαλονίκης!
Η ώρα είναι:
Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου