Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Happy Cook: Γεύσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Με τον Ευτύχη Μπλέτσα

Ανήμερα Χριστούγεννα Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου κάνουμε βόλτα στη γιορτινή Θεσσαλονίκη, στάση στην κουζίνα για δύο απλές και πεντανόστιμες συνταγές με περισσεύματα γαλοπούλας: Μια απίστευτη γαλοπουλομακαρονάδα με ταλιατέλες και ένα τυλιχτό σάντουιτς με τορτίγια και κρεμώδη σάλτσα γιαουρτιού!

Τα Χριστούγεννα στο Happy Cook είναι σοκολατένια και αστεράτα αφού η γιορτινή μέρα συμπληρώνεται με βόλτα στο εργοστάσιο Σοκολάτας Θεσσαλονίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.