Η ώρα είναι:

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Οι αποψινές ιστορίες του «Πάμε πακέτο»

Στις 21:45

Αποστολείς του πρώτου πακέτου είναι ένα ζευγάρι από ένα χωριό της Δράμας, οι οποίοι βίωσαν τη μεγαλύτερη απώλεια ως γονείς. Έχασαν τον 20χρονο γιο τους, μετά από πενταετή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Λονδίνο και να ζήσει εκεί για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί μόνο, χωρίς να γνωρίζει την γλώσσα, με ελάχιστα διαθέσιμα χρήματα και με μοναδικό σύμμαχο την ελπίδα. Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο, αν στη ζωή τους δεν έμπαιναν τυχαία οι παραλήπτες. Μια οικογένεια που τους έμαθε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη και τους δίδαξε μαθήματα ανθρωπιάς. ΤΟ άνοιγμα του πακέτου θα φέρει μια συγκινητική επανένωση έπειτα από 19 χρόνια, που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου περικλείει την επιθυμία του 22χρονου Σπύρου να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα του. Δεν έχει καμία ανάμνηση από εκείνον, αφού το διαζύγιο των γονιών του συνέβη λίγα χρόνια μετά τη γέννησή του. Τόσα χρόνια, ο Σπύρος έχει ακούσει διάφορα σενάρια και το «κεφάλαιο» πατέρας ανήκε στην απαγορευμένη ζώνη. Ένα τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή όταν ήταν 16 χρονών, τον έκανε να αναθεωρήσει τον τρόπο που έβλεπε τα πράγματα γύρω του και να αφιερωθεί στην αναζήτηση του εαυτού του. Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει η αναζήτηση του πατέρα του. Πώς θα νιώσει ο Σπύρος απέναντί του; Η εκδοχή του πατέρα του, για την απουσία του μετά το διαζύγιό, είναι ικανή να «σβήσει» το παρελθόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.