Η ώρα είναι:

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Ανατροπή: Δημοσκόπηση - σοκ για Πρόεδρο και Εκλογές

Απόψε στις 23:55

Δύο ημέρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γιάννης Πρετεντέρης παρουσιάζει στην εκπομπή «Ανατροπή», τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στις 23.55, στο MEGA, τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της GPO.

Πρόεδρος ή Εκλογές; Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την επίσπευση της διαδικασίας και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών; Πώς κρίνουν τον Σταύρο Δήμα; Γιατί δεν επήλθε συμφωνία με τους δανειστές; Ποιος έχει την ευθύνη; Κυβέρνηση συνεργασίας ή αυτοδυναμία; Ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός; Ποια είναι η πρόθεση ψήφου; Μια μεγάλη συζήτηση με αφετηρία τα ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάζει ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχολιάζουν: ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη Παντελής Καψής, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.