Η ώρα είναι:

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Το μενού της εκπομπής «Γεύσεις στη φύση»

Κυριακή στις 14:00

Πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, γεμάτα γεύση και αρώματα δημιουργεί ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά το μαγείρεμα με μία πρωτότυπη σαλάτα με ψητή κολοκύθα, φακές και ένα παραδοσιακό τυρί από την Ίο, το σκοτύρι. Τα αγαπημένα ζυμαρικά δεν λείπουν ούτε από αυτή την εκπομπή. Με φθινοπωρινή διάθεση, μαγειρεύουν μία υπέροχη σάλτσα με άγρια μανιτάρια και αλλαντικά. Σειρά έχει ένας συνδυασμός που θα ξαφνιάσει: Κοτόπουλο και αγκινάρες μαγειρεμένα με σάλτσα ντομάτας και αυγολέμονο. Και για το τέλος το πιο εντυπωσιακό κέικ που έχετε δει ποτέ! Red Velvet Cake, κατακόκκινο, βελούδινο, εντυπωσιακά νόστιμο, έρχεται κατ’ ευθείαν από την πατρίδα του την Αμερική για να τους κατακτήσει όλους.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.