Η ώρα είναι:

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σταμάτης Κραουνάκης γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» με τη Σοφία Τσίπα

Σάββατο στις 16:00

Ο σπουδαίος δημιουργός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης κι ένα ταξίδι στη μουσική, την ποίηση και τα τραγούδια του που άφησαν εποχή.

Ο αγαπημένος συνθέτης του κοινού, αποσαφηνίζει τις δηλώσεις του για τη Βόρεια Ελλάδα που προκάλεσαν αντιδράσεις, τη σχέση του με το ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, αλλά και το πόσο του στοιχίζει η δημόσια έκφραση της γνώμης του.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, σχολιάζει τη διαφορετικότητα και την ομοφοβία στην Ελληνική κοινωνία, τα τάλεντ σόου που αναδεικνύουν νέους καλλιτέχνες και γιατί διαφωνεί με τα τάλεντ σόου για παιδιά.

Αναφέρεται στη σάτιρα του Άδωνη Γεωργιάδη και την περίφημη selfie, τις ετερόκλιτες συνεργασίες του αλλά και τη μοναδική συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Κουβέντες από καρδιάς και πολύ τραγούδι ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ.
Καλεσμένη έκπληξη η Γωγώ Τσαμπά.

Στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.