Η ώρα είναι:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η Κατερίνα Μάντζιου «Σαν το σκύλο με τη γάτα»

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Δάσκαλος μαζί με την Κατερίνα Μάντζιου μας ξεναγούν στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 14.45.

Η εκπομπή παρουσιάζει την κινητή μονάδα περιποίησης ζώων που αναλαμβάνει την περιποίηση κατ΄οίκον και πώς χωρίς να μετακινηθούμε, ο groomer με όλον τον εξοπλισμό έρχεται εκεί που εμείς επιθυμούμε για να φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο το ζωάκι μας.

Στη συνέχεια, συζητούν για την υγεία των ζώων και ο κτηνίατρος μιλά για τη στροφή στομάχου, ένα πολύ κοινό και πολύ σοβαρό πρόβλημα των σκύλων που με απλή πρόληψη μπορεί να αποτραπεί. Η διατροφή των αγαπημένων φίλων φυσικά επανέρχεται και σε αυτό το επεισόδιο ενώ οι γάτες έχουν την τιμητική τους. Δείχνουν πώς εκπαιδεύεται η γάτα και πώς εξασφαλίζεται μια αρμονική σχέση αλληλοσεβασμού και κατανόησης μαζί της. Ο εκπαιδευτής περιγράφει με απλά βήματα τις λύσεις σε βασικά ζητήματα συμπεριφοράς και καθημερινής ζωής των ζώων συντροφιάς ενώ η ξενάγηση τελειώνει με μια περιήγηση στα ενυδρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.