Η ώρα είναι:

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ακραίως»

Με τον Τάκη Χατζή

«Ακραίως» θα κινείται η νέα πολιτική εκπομπή με τον Τάκη Χατζή που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ποδαρικό στην εκπομπή κάνουν οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη, Γιώργος Παπαδάκης και ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης.

Οι αιχμηρές παρεμβάσεις του Τάκη Χατζή, μέσα από τις συνεντεύξεις, θα δώσουν απαντήσεις σε όλα για τις πολιτικές εξελίξεις, το προσκήνιο και το παρασκήνιο.

Βασικό μέρος της εκπομπής αποτελούν τα social media, οι απόψεις και οι διαδικτυακές αντιπαραθέσεις των πολιτικών προσώπων. Παράλληλα, θα δίνεται βήμα στους πολίτες και τους νέους που εκφράζουν τις ανησυχίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια εκπομπή διαδραστική, με άμεση συμμετοχή των τηλεθεατών, αλλά και με πρωτότυπα τεχνολογικά μέσα.

Με προσκεκλημένους πολιτικούς με παρεμβατικό λόγο, αλλά και δημοσιογράφους που θα τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια των επιχειρημάτων τους, ο Τάκης Χατζής θα συντονίζει μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, πέρα από τα όρια του καθιερωμένου.

«Ακραίως» κάθε Κυριακή στις 11.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.