Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η δύναμη σου, δύναμη μου…

Μια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έρχεται, ανήμερα Χριστουγέννων στον Alpha, για να καταθέσει τη δύναμη της ψυχής και της φωνής της.

Την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στις 00:15, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μας προσκαλεί σ’ ένα ενδιαφέρον ταξίδι, με όχημα τη μουσική, τη χαρά αλλά και τη συγκίνηση.

Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ελεονώρα αφηγήθηκε μελωδικά τις δικές της ιστορίες, σε τρεις μοναδικές συναυλίες που παρακολούθησαν πάνω από 12.000 άτομα. Ο Alpha ήταν εκεί για να καταγράψει το πάθος της ερμηνείας της, τη δυναμική σκηνική παρουσία της, την πληθωρική προσωπικότητά της αλλά και το soundtrack της δικής της γενιάς.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έρχεται στη μεγάλη παρέα των Χριστουγέννων για να βάλει χρώμα και δύναμη με τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μελωδίες αγαπημένων ερμηνευτών από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Μαζί της, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου, αλλά και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Δημήτρης Γασσιάς (βιολί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.