Η ώρα είναι:

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Προβλήματα στις μετακινήσεις προκάλεσε η χιονόπτωση

Με δυσκολία η μετακίνηση των πολιτών

Προσεχτική οδήγηση και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων επιβάλλεται για όσους μετακινούνται σε σημεία της Ελλάδας όπου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Κορινθία, μετά το χωριό Πισσία προς Σχίνο και στη Λακωνία, από το 25ο μέχρι και το 44ο χλμ της επαρχιακής οδού Σπάρτης - Λογκανίκου - Μεγαλόπολης.

Με δυσχέρεια και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το 118,5 έως το 121ο χλμ του νέου αυτοκινητόδρομου.

Με αλυσίδες γίνεται επίσης η κυκλοφορία από το 7ο χλμ της επαρχιακής οδού Λουτρακίου - Περαχώρας - Σχίνου έως το χωριό Πισσία και στην ορεινή δυτική Κορινθία. Από το 23ο έως το 50ο χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης - Σπάρτης, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης και σε πολλά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αρκαδίας.

Μέσα στην Τρίπολη το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατοστά, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.