Η ώρα είναι:

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Το γαστρονομικό οδοιπορικό στην Μπανγκόκ ολοκληρώνεται

Στις «1000 μίλια γεύσεις»

Το γαστρονομικό οδοιπορικό στην Μπανγκόκ, ολοκληρώνεται με τον Βαγγέλη Δρίσκα στην εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις», το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συναντά το διάσημο σεφ Ian Kittichai, με εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, σχολές μαγειρικής και τα περισσότερα εστιατόρια στην πόλη. Ο σεφ υποδέχεται τον Βαγγέλη που δοκιμάζει την πιο μοντέρνα εκδοχή της ταϊλανδέζικης κουζίνας.

Ανακαλύπτει τα δύο πιο παλιά εστιατόρια της πόλης που είναι και τα αγαπημένα της βασιλικής οικογένειας και δοκιμάζει τις πιο αυθεντικές γεύσεις της χώρας.

Με την κάμερα της εκπομπής κάνουν μία συναρπαστική βόλτα στο ποτάμι για να δουν την άλλη πλευρά της πόλης με τα χρωματιστά φτωχικά ξύλινα σπίτια.

Και κλείνουν το ταξίδι με τα πιο εντυπωσιακά πιάτα και κοκτέιλ ενός διάσημου bar restaurant με την συγκλονιστική θέα από τον 65ο όροφο.

Άνθρωποι, ιστορίες φαγητού και εικόνες που μαγεύουν, μπλέκονται σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο.

«1000 Μίλια Γεύσεις» με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.