Η ώρα είναι:

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Παύλου Τσίμα

Έρχεται η «τελευταία λέξη»

Με μια αποστολή στο Κομπάνι, στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη, κάνει πρεμιέρα ο Παύλος Τσίμας με την εκπομπή «Η τελευταία λέξη» την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 23:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με μια αποστολή στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη, στο πεδίο της μάχης ανάμεσα στους τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους» και τους Κούρδους μαχητές, στο πολιορκημένο Κομπάνι, ξεκινά ο Παύλος Τσίμας ένα νέο κύκλο τηλεοπτικών εκπομπών, στον ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή «Η τελευταία λέξη», θα επιχειρεί κάθε εβδομάδα να δώσει απαντήσεις σε κάποιο από τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.

Αυτήν την Κυριακή, η κάμερα της εκπομπής ακολουθώντας την αποστολή των Γιατρών του Κόσμου φθάνει ως το Κομπάνι, καταγράφει τον ήχο της μάχης, τα πρόσωπα των πολεμιστών και την απελπισία των αμάχων. Διερευνά τα ερωτήματα που αυτήν την ώρα κάνουν τον κόσμο να κρατά την ανάσα του:

Ποιοί είναι αυτοί οι φανατικοί της βίας, που αποκεφαλίζουν ομήρους και ξεκληρίζουν χωριά ολόκληρα;

Από που έρχονται, τι επιδιώκουν και τι εξηγεί τη γοητεία που ασκούν σε νέους και νέες που ζουν στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις; Πώς κατάφεραν να κυριαρχήσουν σε ένα μεγάλο μέρος της Συρίας και του Ιράκ και να ελέγχουν σήμερα μια περιοχή, έκτασης ίσης με την επικράτεια της Μεγάλης Βρετανίας; Και πόσο σημαντικό κίνδυνο αντιπροσωπεύουν για το μέλλον μας;

«Η τελευταία λέξη» κάθε Κυριακή στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.