Η ώρα είναι:

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το τριήμερο εορτασμού του Πολυτεχνείου

Θα κορυφωθούν τη Δευτέρα

Σε εφαρμογή θα τεθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος από το Σάββατο 15/11/2014 έως την Κυριακή 16/11/2014.

Τη Δευτέρα, ημέρα της πορείας, οι ρυθμίσεις θα κορυφωθούν και θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σύμφωνα με Απόφαση των Οδικών Συγκοινωνιών Α.Ε., θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία - Τρόλεϊ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.