Η ώρα είναι:

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Μάνα Χ ουρανού: «Το σκαλάκι»

Στις 21:00

Όλα στη ζωή είναι ένα σκαλάκι. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Αρκεί ένα μικρό βήμα για να βρεθείς σε μια ζωή... εντελώς διαφορετική απ' αυτήν που ήξερες.

Ένα σκαλάκι χωρίζει την Κατερίνα και το Γρηγόρη, απ' το να καταλάβουν τα παιδιά τους, που έχουν λέξεις, συνήθειες και μουσικές που δεν καταλαβαίνουν. Ένα σκαλάκι χωρίζει την Αλεξία απ' το χειμερινό beach party στη Σαρωνίδα με τον Πάνο. Και για να το διασχίσει, πρέπει να πείσει τους γονείς της ότι έχει σχέση με τον Δημήτρη, ιδανικά χωρίς να το μάθει η Μαριλίζα που δεν θέλει καν να κάνουν παρέα. Ένα σκαλάκι χωρίζει την Ολίβια απ' το να ξεμαλλιάσει την Αγγελική, που της έκλεψε τον πολίστα. Θα προσπαθήσει να μην το διασχίσει.

Αλλά δεν είναι και σίγουρο. Κι ένα σκαλάκι χωρίζει την ξαπλώστρα της Μαριλίζας, από εκείνες των υπόλοιπων γονιών. Της αρκεί για να αισθάνεται ανώτερη. Αλλά όταν δίπλα της ανέβει κι η Κατερίνα, ξεκινάει μια μέρα γεμάτη ανατροπές. Το «αποχαιρετιστήριο πάρτι του καλοκαιριού» είναι εδώ. Και θα πάνε όλοι. Ακόμα κι οι γονείς. Τι γίνεται όταν το «Μάνα Χ Ουρανού» πάει για μπάνιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.