Η ώρα είναι:

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά τη νύχτα σήμερα Τρίτη στη βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τη Τετάρτη βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική χώρα , τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα, αύριο Τετάρτη: βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο, τη δυτική στερεά βαθμιαία στο υπόλοιπο ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται στη δυτική χώρα από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια.

Μεθαύριο Πέμπτη: ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.