Η ώρα είναι:

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

«Ιστορίες από τη λίστα» στα Λουτρά Καϊάφα στην Ηλεία

Απόψε στις 23:10

Ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού του Άκη είναι τα Λουτρά Καϊάφα στην Ηλεία.
Όταν ήταν μικρός, ο Άκης ακολουθούσε τον παππού και τη γιαγιά στις ιαματικές πηγές, στα Λουτρά Καϊάφα. Ο Άκης είχε δημιουργήσει παρέες με τα παιδιά της περιοχής και των επισκεπτών και έχει έντονες αναμνήσεις από παιχνίδια, βόλτες με ποδήλατα και ξέγνοιαστες διακοπές.

Ταξιδεύει στον νομό Ηλείας για να επισκεφτεί ξανά το πανέμορφο μέρος με τη λίμνη, το πευκόφυτο δάσος και τις θεραπευτικές ιαματικές πηγές και να γευτεί ξανά ένα είδος τυριού που φτιάχνεται στην περιοχή.

Στη διαδρομή για τα Λουτρά συναντά 3 αγόρια με ποδήλατα, όπου το ένα απ' αυτά έχει τραυματιστεί. Τα επιβιβάζει στο τροχόσπιτο και τα πηγαίνει στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Τα παιδιά είναι σε διακοπές και σε λίγο το ένα απ' αυτά θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Γερμανία. Τα αγόρια παρασύρουν τον Άκη σε ένα μυστηριώδες κυνήγι θησαυρού, το οποίο καταλήγει σε ένα παιδικό πάρτι στην κατασκήνωση. Μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά και τους γονείς τους λίγο πριν τελειώσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους αλλά και για τον Άκη που ξαναζεί τις διακοπές των παιδικών του χρόνων σε ένα πανέμορφο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.