Η ώρα είναι:

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σαν τον σκύλο με την γάτα» με καλεσμένο το Παναγιώτη Μπουγιούρη

Σήμερα στις 14.45

Με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ανακαλύπτουν νέες πλευρές των ζώων συντροφιάς ο Γιώργος Δάσκαλος στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» που θα προβληθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή παρουσιάζει χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητα με τα ψάρια, τις ανάγκες και τη φροντίδα τους, αλλά και τα ενυδρεία που μπορούν να επιλέξουν για να κατοικήσουν.

Επίσης, ο κτηνίατρος εξηγεί τα πάντα για τη συχνότερη καρδιοπάθεια του αγαπημένου μας σκύλου, ποιες φυλές αφορά και πώς μπορούμε να τα προστατεύσουμε.

Ακόμη, θα δείξουν το κοιμητήριο ζώων, ένα μοναδικό χώρο για τα ζωάκια που καταλήγουν.

Ο εκπαιδευτής θα δώσει χρήσιμες οδηγίες για την καθημερινότητα στο σπίτι με τον τετράποδο φίλο μας, το σκύλο, ενώ θα παρουσιάουν πώς μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες που δίνει ένα e-shop για κατοικίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.