Η ώρα είναι:

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η μεγάλη πρεμιέρα του «Hot seat»

Με το Γιάννη Ζουγανέλη

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Hot Seat» με τον πολυτάλαντο Γιάννη Ζουγανέλη από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα –Παρασκευή στις 20.00 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το τηλεπαιχνίδι που στην κλασική του μορφή έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, έρχεται ανανεωμένο, για να χαρίσει χιλιάδες ευρώ! Το «Hot Seat», το καλύτερο παιχνίδι γνώσεων, θα γίνει η νέα συνήθεια!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης διευθύνει με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι, χαρίζοντας μας στιγμές γέλιου, αγωνίας και απεριόριστης ψυχαγωγίας!

Έξι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με την «καυτή καρέκλα». Θα την κατακτήσουν, ή θα τους κάψει;

Έξι παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ένας μόνο θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος κάθεται στην «καυτή καρέκλα» και πρέπει να απαντήσει σε 15 ερωτήσεις γνώσεων.

Με κάθε σωστή απάντηση προχωρά στην επόμενη ερώτηση. Μία λάθος απάντηση επιφέρει τον αποκλεισμό και μειώνει το χρηματικό έπαθλο.

Στο «Hot seat» οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα για καμία βοήθεια. Η μόνη διέξοδος είναι το πάσο, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο μία φορά.

Με τον τρόπο αυτό ο παίκτης δίνει την θέση του στον επόμενο διαγωνιζόμενο, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσει στην ίδια ερώτηση, για να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ο νέος διαγωνιζόμενος πρέπει να απαντήσει στις υπόλοιπες ερωτήσεις, για να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής. Υπάρχει μόνο μία ασφάλεια(τα 500 ευρώ), μόλις απαντηθεί και η 5η ερώτηση.

Ένα παιχνίδι γνώσεων, αλλά και στρατηγικής, το οποίο θα αποφέρει στο νικητή ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.