Η ώρα είναι:

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Το ελιξίριο της νεότητας και ο εθισμός στο ίντερνετ απασχολούν το «ΑΝΝΙΤΑgr»

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Στο «ΑΝΝΙΤΑgr» το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 17:00, θα ακούσουμε μαρτυρίες ανθρώπων που πάσχουν από φοβίες, κρίσεις πανικού, ψυχαναγκασμούς, εμμονές και κατάθλιψη. Θα μοιραστούν μαζί μας τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν καθημερινά.

Επίσης, στην εκπομπή θα παρουσιαστεί και το ελιξίριο της νεότητας.

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ένα νέο που είναι εθισμένος στο ίντερνετ. Η μητέρα του μοιράζεται μαζί μας τις ανησυχίες της, αλλά και τις καθημερινές τους κόντρες.

Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί και μια 42χρονη γυναίκα που η εμμονή της με το διαδίκτυο κινδυνεύει να διαλύσει την οικογενειακή της γαλήνη.

Θέματα επικαιρότητας, παράξενες ειδήσεις και καταγγελίες τηλεθεατών θα πρωταγωνιστήσουν επίσης και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «ΑΝΝΙΤΑgr».

Στις 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.