Στις αποψινές «Γλυκές αλχημείες»
Τα σιροπιαστά γλυκά πρωταγωνιστούν στις «Γλυκές Αλχημείες»με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει αμυγδαλόπιτα με πλούσια γέμιση από κρέμα φτιαγμένη από καβουρντισμένο αμύγδαλο, με τραγανό φύλλο και ευωδιαστό βούτυρο και «κλείνει το μάτι» στον παραδοσιακό μπακλαβά.
Η μυρωδάτη σιροπιαστή λεμονόπιτα αποτελεί ίντριγκα ακόμη για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Γεμάτη αρώματα από φρέσκο λεμόνι και αμυγδαλόσκονη, χαρίζει την μοναδική νοστιμιά της με την ξεχωριστή γλυκόξινη γεύση της.
Και σοκολατένιο ρεβανί, για όσους θεωρούν τη σοκολάτα βασικό συστατικό απόλαυσης. Ένα ρεβανί με σιμιγδάλι, δουλεμένο με βούτυρο και αυγά, θα εμπλουτιστεί με κουβερτούρα για να συνδυάσει την υπέροχη κλασσική του γεύση με μια σύγχρονη σοκολατένια εκδοχή.
Εύκολα, γρήγορα -μα και διαφορετικά - λαχταριστά κεράσματα, αγαπημένα και οικεία γλυκά με σιρόπι φτιάχνει ο Στέλιος Παρλιάρος το Σάββατο στις 19.00 στον ΣΚΑΙ.
Η ώρα είναι:
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου