Η ώρα είναι:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η Νόνη Δούνια στο δυναμικό του «E TV»

Επίσημη ανακοίνωση

«Η οικογένεια του EPSILON TV μεγαλώνει! Νέο της μέλος η ταλαντούχα Νόνη Δούνια, που από τις αρχές του 2015 θα εμπλουτίσει με τη νέα της εκπομπή το επιτυχημένο πρόγραμμα του σταθμού.

Αρχές Ιανουαρίου λοιπόν ξεκινά στο EPSILON το ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, με παρουσιάστρια τη Νόνη Δούνια, με στόχο να μας συντροφεύσει στο ταξίδι τη γονεϊκότητας από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι και τα ύστερα χρόνια της εφηβείας.

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, με πολύτιμες συμβουλές για γονείς, απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που φυσιολογικά προκύπτουν σε όσους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στο ρόλο του γονιού και πληροφορίες για κάθε πτυχή της ανατροφής των παιδιών και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

«Συνεπιβάτες» της Νόνης Δούνια θα είναι αναγνωρισμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διαιτολόγοι και επιστήμονες κάθε ειδικότητας που σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας συμβουλέψουν και να λύσουν όλες τις απορίες μας» αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του καναλιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.