Η ώρα είναι:

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Dancing with the stars 5: Τα πάντα για την αποψινή πρεμιέρα

Έρχεται στις 21:00

Πρεμιέρα για το «Dancing with the stars 5» το μοναδικό show της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλλεται για 5η συνεχόμενη χρονιά. Το υπερθέαμα που έχουν λατρέψει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έρχεται για να γίνει ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του κυριακάτικου Prime Time.

Ρυθμός, πάθος, χιούμορ, προσπάθεια, συγκίνηση, χαρά και οι πιο δημοφιλείς διαγωνιζόμενοι, υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και να μοιραστούν μαζί του ξεχωριστές στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

Κριτική Επιτροπή: Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος, Κάτια Δανδουλάκη, Λάκης Γαβαλάς.

Διαγωνιζόμενοι: Χριστίνα Αλούπη, Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Καρρά, Ελισάβετ Σπανού, Θάλεια Προκοπίου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Θανάσης Βισκαδουράκης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Τριαντάφυλλος, Θάνος Πετρέλης, Νίκη Κάρτσωνα.
Παρουσίαση: Δούκισσα Νομικού.

Το Dancing with the stars επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ μας υπόσχεται ο ΑΝΤ1 και το μόνο που μένει είναι να αποδειχτεί στις οθόνες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.