Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

«Θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν μέσα σε πέντε μέρες»

Δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου

«Θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν μέσα σε πέντε μέρες», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Όλα όσα βλέπουμε είναι ο κίνδυνος της χώρας», είπε για τις αντιδράσεις των αγορών και είπε ότι εφόσον δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, γίνουν εκλογές και προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας Τσίπρα-Καμμένου «στη καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί μια πολιτική απάτη, αλλά υπάρχουν και τα σενάρια της απόλυτης καταστροφής, της ακύρωσης των θυσιών του λαού, γιατί δε θέλει πολύ να καταρρεύσει το σύστημα» […] «Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι τους τρέμουν. Ότι θα πείσουν ή θα υπνωτίσουν με τη γοητεία τους, τους Ευρωπαίους συνομιλητές κι επειδή η Ελλάδα θα γίνει το Κούγκι της Ευρώπης, θα υποκλιθούν και θα αποδεχθούν λύσεις, κάτι που δεν κάνουν σε εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.