Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πάνος Καμμένος: «Να παραιτηθεί ο Παπούλιας, για να πάμε σε εκλογές»

Δηλώσεις σε εφημερίδα

«Να παραιτηθεί ο Παπούλιας, για να πάμε σε εκλογές» δήλωσε σε εφημερίδα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε ερώτηση που του έγινε εάν γνωρίζει ότι γίνονται και προσπάθειες εξαγοράς βουλευτών απάντησε: «Δε το γνωρίζω. Αλλά δε μπορώ να το αποκλείσω. Εμφανείς πιέσεις γίνονται, όπως σας είπα. Με απειλές ελέγχου του ΣΔΟΕ. Τώρα, εάν γίνεται και απόπειρα εξαγοράς, αυτό για να αποδειχθεί πρέπει γίνει καταγγελία. Λέτε να προσπαθούν να πιέσουν τους βουλευτές;».

Για τη ρευστότητα που θα δώσουν οι τράπεζες, σχολίασε: «Οι τράπεζες προς το παρόν δίνουν ρευστότητα μόνο στα χρεωμένα κυβερνητικά κόμματα. Ν Δ. και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 250 δισ. ! Με ποιο δικαίωμα γίνεται κούρεμα, ενώ την ίδια ώρα οι τράπεζες ζητάνε και την τελευταία δεκάρα από τους φτωχούς Έλληνες; Πήραν λεφτά από την ανακεφαλαιοποίηση για να στηρίξουν τους Έλληνες ολιγάρχες. Αυτά θα τελειώσουν με τη νέα κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.