Η ώρα είναι:

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μια μυστηριώδης επιστολή βάζει τον Ηλία σε υποψίες

Έρχεται απόψε στις 21:00

Ένας φίλος του Χάρη παντρεύεται στη Θεσσαλονίκη κι ο Χάρης θα διοργανώσει το μπάτσελορ και δεν θέλει να έρθει μαζί του η Βάσω στον γάμο. Η Βάσω προσπαθεί να τον πείσει ή να την πάρει μαζί του ή να μην κάνει το μπάτσελορ, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Έρχονται δυο φίλες της Βούλας από την Κρήτη κι εκείνη θέλει να τους δείξει πως έχει παντρευτεί τον καλύτερο άντρα του κόσμου. Δασκαλεύει τον Μηνά πώς να φερθεί κι εκείνος ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες της. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα υπολογίζει.

Μια μυστηριώδης επιστολή βάζει τον Ηλία σε υποψίες πως ίσως έχει μια χαμένη αδελφή στην Ισπανία. Η Μαρίνα ξετρελαίνεται με την ιδέα, κυρίως όταν μαθαίνει πως η εν λόγω αδελφή είναι κάτοχος μιας μεγάλης περιουσίας.

Guest εμφάνιση: Ασπασία Τζιτζικάκη (Καίτη), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Μιμή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.