Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Αυτοψία: Στα «θηρία της ασφάλτου»

Στις 24:00

Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί αυτόπτης μάρτυρας είναι η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ.

Με τα «θηρία της ασφάλτου» ταξιδεύει αυτή την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 24:00 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό, με την «τρελή» νταλίκα που προκάλεσε μια από τις μεγαλύτερες καραμπόλες που έχουν καταγραφεί ποτέ στη χώρα αλλά και το τροχαίο που προκλήθηκε πριν από δύο ημέρες με την νταλίκα που μετέφερε αλεύρι, άνοιξε και πάλι την κουβέντα για τις νταλίκες και τα φορτηγά.

Ποιος τα ελέγχει, σε τι κατάσταση είναι, ποιοι τα οδηγούν, τι φταίει και έχουμε έναν από τους υψηλότερους δείκτες ατυχημάτων με βαριά οχήματα στον κόσμο;

Τέμπη, Μαλιακός, γέφυρα Αλιάκμονα, αποτελούν τη μαύρη σελίδα στην ιστορία των ελληνικών δρόμων, δυστυχήματα στα οποία έχασαν τη ζωή τους μικρά παιδιά.

Κοινό μυστικό, το οποίο παραδέχονται και οι άνθρωποι που καθημερινά κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα, είναι η κατάσταση των φορτηγών. Γιατί όλοι γνωρίζουν, και η Τροχαία και οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί, ότι πολλά από τα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους είναι κινητές καρμανιόλες. Υποψήφιοι φονιάδες με φαγωμένα λάστιχα, φθαρμένα φρένα και καρότσες σαράβαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.