Σήμερα στις 14:00
Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή ξεκινά με τα αγαπημένα σε όλους ζυμαρικά. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει πένες με πικάντικη σάλτσα, ψητό χοιρινό με βότκα και η συνέχεια κρύβει ακόμη περισσότερη νοστιμιά. Φτιάχνουν ένα αφράτο σουφλέ με λαχανικά και κεφαλοτύρι από την Ίο, μία πρωτότυπη σαλάτα με βαλεριάνα και ψητό τυρί με την πιο πρωτότυπη τραγανή κρούστα. Στη συνέχεια στην εκπομπή ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει βήμα-βήμα το πιο κλασικό ιταλικό κυριακάτικο πιάτο, ναπολιτάνικο ραγού με μοσχαράκι και σκορδάτες πατάτες.
Ακόμη, φτιάχνουν τα πιο εύκολα γλυκά, δύο σοκολατένιες λιχουδιές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σαμπλέ σοκολάτας, αφράτα και πολύ πλούσια σε γεύση μπισκότα με μία πρωτοτυπία στα υλικά και σοκολατάκια με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς που ετοιμάζονται κυριολεκτικά με δύο κινήσεις.
«Γεύσεις στη Φύση» με διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου