Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

«Αυτοψία» στο σκοτεινό κόσμο των αναβολικών

Απόψε 23:45

Στον σκοτεινό κόσμο των αναβολικών ταξιδεύει αυτή την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στις 23:45 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Η εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων από δύο 19χρονους στη Μάνη για εμπόριο ουσιών, όπως ισχυρίστηκαν οι δύο προφυλακισμένοι νεαροί, έφερε για ακόμη μια φορά στη δημοσιότητα το φλέγον θέμα για τις ουσίες που παίρνουν πολλοί νέοι άνθρωποι σε ορισμένα γυμναστήρια. Η χρήση των αναβολικών γίνεται με στόχο να «χτίσουν» ένα όμορφο σώμα. Νέα παιδιά που ασχολούνται με τη γυμναστική δε ρωτούν τι ασκήσεις πρέπει να κάνουν αλλά τι ουσίες πρέπει να πάρουν.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τη συγκλονιστική μαρτυρία του επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη, ο οποίος έχασε τον γιο του από χρήση αναβολικών, καθώς και τις μαρτυρίες αθλητών και αθλητριών bodybuilding.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.