Η ώρα είναι:

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγραφής των ζημιών από τις πλημμύρες

Τη Δευτέρα αίτημα αποδέσμευσης μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ

Ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η καταγραφή των ζημιών, που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέδωσε το απόγευμα στον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, συνολικά έχουν καταγραφεί 580 ακίνητα και 168 οχήματα σε 25 δήμους.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν το απόγευμα στους δήμους που επλήγησαν, προκειμένου να διευκολυνθούν στην άμεση έκδοση του πρώτου έκτακτου βοηθήματος. Οι δήμοι στους οποίους έχουν καταγραφεί ζημιές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι: Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Αγίας Βαρβάρας, Αθηναίων, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ασπροπύργου, Αχαρνών, Γαλατσίου, Διονύσου, Δραπετσώνας - Κερατσινίου, Ελευσίνας, Ιλίου, Κορυδαλλού, Μεταμόρφωσης, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδώνας, Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Πειραιά, Περιστερίου, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Χαϊδαρίου και Χαλανδρίου.

Αύριο Δευτέρα, το υπουργείο Εσωτερικών θα αποστείλει αίτημα για άμεση αποδέσμευση κονδυλίου ύψους, μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ, στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, για να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.