Η ώρα είναι:

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Ο κόσμος ανάποδα 3» ανανεωμένος και με πολλές εκπλήξεις

Πρεμιέρα Κυριακή 2 Νοεμβρίου

«Ο κόσμος ανάποδα» με τη Σοφία Τσίπα επανέρχεται δυναμικά για τρίτη σεζόν με ανανεωμένο σκηνικό, ανανεωμένη διάθεση, με καλεσμένους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες και καινούρια απίθανα παιχνίδια.

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 16.00 «Ο κόσμος ανάποδα 3» με τη Σοφία Τσίπα επιστρέφει ανανεωμένος και πιο ανατρεπτικός από ποτέ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της σεζόν κάνει μια από τις πιο αγαπημένες φωνές του λαϊκού πενταγράμμου. Η Πέγκυ Ζήνα ξεδιπλώνει τον εαυτό της στην πιο χαλαρή κουβέντα που έχει κάνει ποτέ.

Μιλάει για τους ανθρώπους που την αμφισβήτησαν στα ξεκινήματά της.

Αποκαλύπτει το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της με το Γιώργο Λύρα, μιλάει για την κόρη της Ηλέκτρα και πως βλέπει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Ξεδιπλώνει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν έχασε τον πατέρα της στην κρίσιμη ηλικία των 15 χρόνων και πως αυτό καθόρισε τη μετέπειτα ζωή της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποκαλύπτει τις αδυναμίες και τα αρνητικά του χαρακτήρα της αλλά και τι είναι αυτό που την κάνει έξαλλη στους άλλους.

Μιλάει για τη σχέση της με το χρόνο, τις αισθητικές επεμβάσεις και τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο την καινούρια μεγάλη επιτυχία της «Μόνη Καρδιά».

Πολλά περίεργα βίντεο από την Ελλάδα και τον κόσμο, πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις σε μια πρεμιέρα που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Και επειδή οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία «Ο κόσμος ανάποδα 3» έχει πια το δικό του πρωτότυπο τραγούδι. Ο ταλαντούχος Στέφανος Κορκολής δημιούργησε... «ανάποδα» και έγραψε τη μουσική. Τους στίχους υπογράφει η Ρεβέκκα Ρούση. Η πιο συναρπαστική παρέα ενώνει τις δυνάμεις, την τρέλα και το ταλέντο της σε ένα τραγούδι που θα μείνει στα χείλη κάθε παρέας: Στέφανος Κορκολής, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γεράσιμος Γενατάς, Σοφία Μανουσάκη και Σοφία Τσίπα τραγουδούν με ψυχή και αποδεικνύουν ο καθένας με τον τρόπο του, πως αν βάλουμε τα δυνατά μας, ο κόσμος μπορεί να γυρίσει ανάποδα. Ο Κωστής Πυρένης παίζει κιθάρα και η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο του Δημήτρη Μπέλλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.