Η ώρα είναι:

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα του Ε TV

Πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

Δυναμικό ξεκίνημα κάνει το κανάλι Ε, σύμφωνα με την ανακοίνωση το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2014-2015 περιλαμβάνει:

«ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ… ακριβώς στις 07:00, η Χριστίνα Λαμπίρη και η τηλεοπτική της παρέα, Τάσος Καλλιγάς και Γιάννης Μούτσος, ετοιμάζουν μια μοναδική πρωινή συνταγή με ίσες δόσεις… ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Αμέσως μετά, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ με τον σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη στις 10 ακριβώς. Ο σεφ απαντά κάθε μέρα στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς: τι μπορώ να μαγειρέψω σήμερα, εύκολα, νόστιμα, γρήγορα, υγιεινά και οικονομικά;

Στη συνέχεια, στις 13:30, ΤΑ ΛΕΜΕ με τον Θανάση Πάτρα. Με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση, αλλά και νέες ενότητες και πολλές εκπλήξεις, η εκπομπή που μας τα λέει όλα θα βρίσκεται κοντά μας καθημερινά.

Τέλος, στις 19:50 ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ STARS, το πιο εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων, που «χτενίζει» τα νέα των αστέρων της show biz, με τον μοναδικό Τρύφωνα Σαμαρά.

Και μην ξεχνάτε, την επόμενη εβδομάδα έρχονται και νέες πρεμιέρες στην οθόνη του E TV. Συντονιστείτε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.