Η ώρα είναι:

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σήμερα το απόγευμα φτάνει στην Ελλάδα η Lady Gaga

Στο Ελ. Βενίζελος

Η διάσημη ποπ σταρ έρχεται στην Ελλάδα με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Η πτήση της αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενίζελος στις 18:45.

Τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ τα διαθέσιμα εισιτήρια ξεκινούν από τα 38,5 και φτάνουν μέχρι τα 82,5, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.

Η περιοδεία της θα συνεχίσει μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, και επόμενοι σταθμοί θα είναι: Αμβέρσα, 'Αμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο (3 συναυλίες, οι 2 είναι κιόλας sold out), Παρίσι (2 συναυλίες), Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μπέρμιγχαμ (ξανά), Γλασκώβη (ξανά), Σέφιλντ, Νιούκασλ, και Παρίσι (ξανά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.