Η ώρα είναι:

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Παράταση κράτησης του Γιώργου Ρουπακιά διέταξε το Συμβούλιο Εφετών

Και για τρίτο εξάμηνο

Την παράταση της προσωρινής κράτησης του Γιώργου Ρουπακιά, του ανθρώπου που σκότωσε τον Παύλο Φύσα πριν ένα χρόνο στο Κερατσίνι, για ακόμη ένα εξάμηνο διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.

Οι εφέτες θεωρούν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει στη φυλακή και για τρίτο εξάμηνο, για τη δολοφονία του μουσικού και για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Σε βάρος του Ρουπακιά έχει εκδοθεί και δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης, τον περασμένο Οκτώβριο, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος, που κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου, απέστειλε αίτημα στους εφέτες προκειμένου να αρθεί η προσωρινή του κράτηση επικαλούμενος οικονομικούς λόγους καθώς και τον πρότερο έντιμο βίο του. Δηλώνοντας παράλληλα, μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε ζήτησε την «επιείκεια» των δικαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.