Η ώρα είναι:

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον Alpha

Η δύναμη της ενημέρωσης χωρίς φωνές και υπερβολές

Πρεμιέρα, Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 07:00

Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον Alpha. Ενημέρωση που καταγράφει τον παλμό των γεγονότων με έρευνα, συνέπεια, αντικειμενικότητα. Ενημέρωση με δυναμικό και διαδραστικό χαρακτήρα για τον τηλεθεατή.

Χωρίς παρωχημένες και στερεότυπες μεθόδους, η «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» φέρνει και πάλι τη νεανική δημοσιογραφική άποψη στη ζωή μας κάθε Σαββατοκύριακο. Ο Σπύρος Χαριτάτος, μαζί με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, θα προσφέρουν στους τηλεθεατές ουσιαστική ενημέρωση με ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις από κάθε σημείο της χώρας και το εξωτερικό, και θα τροφοδοτούν την επικαιρότητα με αποκλειστικές, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις. Πρωταγωνιστής στην «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» είναι ο πολίτης και όσα τον απασχολούν.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, αθλητισμός, περιβάλλον, υγεία, εθελοντισμός αποτελούν και φέτος την πρώτη ύλη στη συντροφιά των τηλεθεατών. Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 7:00 έως τις 10:00, ό,τι αφορά τη ζωή μας γίνεται πρωινή ενημέρωση για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.