Η ώρα είναι:

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του Ολλανδός τουρίστας που αγνοείτο από χθες στη Θάσο

Σήμερα το μεσημέρι

Σώος βρέθηκε σε περιοχή του ακρωτηρίου «Σαλονικιός» στο νοτιότερο άκρο της Θάσου, ο δεύτερος Ολλανδός τουρίστας που αγνοείτο από χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο Ολλανδός τουρίστας, μαζί με ομοεθνή του παραθεριστή, κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κατόπιν αποφάσισαν να κάνουν νυχτερινό μπάνιο, χρησιμοποιώντας στρώματα θαλάσσης, όμως παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα.

Ο τουρίστας που βρέθηκε χθες από αλιευτικό σκάφος της περιοχής, είχε κινητό τηλέφωνο μαζί του και κάλεσε στον ευρωπαϊκό αριθμό άμεσου κινδύνου. Στη συνέχεια, συνδέθηκε στο αρμόδιο υπουργείο, το οποίο έδωσε σήμα και κινητοποιήθηκε το Λιμενικό όπου τον εντόπισε.
Στις προσπάθειες για την αναζήτηση των παραθεριστών συμμετείχε ως αργά τα μεσάνυχτα ελικόπτερο SUPER PUMA και παραπλέοντα σκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.