Η ώρα είναι:

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Γιάννης Φέρτης: Ακόμα και από τις αποτυχίες προχώρησα ως ηθοποιός και ως άνθρωπος

Συνέντευξη-εξομολόγηση

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη καλλιτεχνική του πορεία και τα χρόνια του στο θεατρικό «σανίδι».

«55 χρόνια μετράω στο θέατρο, οπότε καλύτερα να μην αρχίσουμε να τα υπολογίζουμε. Ήταν το 1959 που μαθητής ακόμα της δραματικής σχολής του ιστορικού Θεάτρου Τέχνης έπαιξα για πρώτη φορά στην «Ηλικία της νύχτας» για να ακολουθήσουν μια σειρά από σπουδαίες παραστάσεις: από την «Ευρυδίκη» και το «Γλυκό πουλί της νιότης» μέχρι τους «Όρνιθες».

Ήταν «ακριβές» στιγμές, έζησα μοναδικές εμπειρίες εκεί και έπειτα «άνοιξα» τα φτερά μου εκτός, κι ήρθαν μια σειρά από ξεχωριστά και ιδιαίτερα ζηλευτά «ταξίδια», άλλα που έστησα εγώ ως παραγωγός κι άλλα που υπήρχα σε δουλειές που έστηναν άλλοι».

Όσον αφορά στο τι κέρδισε και τι έχασε στα χρόνια αυτά, είπε:

«Δεν έχασα τίποτα. Μόνο κέρδισα. Ακόμα και από τις αποτυχίες που έκανα, έμαθα, προχώρησα και «πλούτισα» ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.