Η ώρα είναι:

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ένοπλη ληστεία στο Δίστομο - Ελεύθερος ένας όμηρος

Στην Πελοπόννησο εστιάζονται οι έρευνες

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρείς ένοπλοι εισέβαλαν στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ.

Οι ληστές, πήραν όμηρο τον ταμία του υποκαταστήματος της Τράπεζας και αφού έκαψαν το τζιπ με το οποίο διέφυγαν μετά τη ληστεία, επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό σκάφος, κοντά στην Αντίκυρα με το οποίο πέρασαν στο κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου. Εκεί άφησαν ελεύθερο τον όμηρο και διέφυγαν με άγνωστο μέσο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνεργασία με το Λιμενικό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.