Η ώρα είναι:

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Chef στον αέρα: Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος και ο Γιώργος Γαβριάς οι σημερινοί Guest

Στις 17:00

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου μαγειρεύουν ο Pastry Chef Στέφανος Διαμαντόπουλος και ο Chef Γιώργος Γαβριάς! Δείχνουν την πρόταση του Γιώργου για το παριζάκι έναν πρωτότυπο μεζέ, το εύκολο ψωμί σοκολάτας, ένα λικέρ με τσάι και ελαιόλαδο χωρίς αλκοόλ και την πανεύκολη τούρτα τρούφας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.