Η ώρα είναι:

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Chef στον αέρα: Η Ελένη φτιάχνει γλυκά με τον Γιώργο Τσελώνη και την Ιωάννα Σταμούλου

Σήμερα στις 5

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!

Την Παρασκευή 04 Απριλίου η Ελένη φτιάχνει γλυκά με τον Γιώργο Τσελώνη και την Ιωάννα Σταμούλου! Ετοιμάζουν μια εύκολη τούρτα λεμόνι, ένα brownie με γλάσο καραμέλας και μια κρέμα τριαντάφυλλο με κράμπλ ελληνικού καφέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.