Η ώρα είναι:

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα

Επί ποδός η τροχαία

Κορυφώνεται σταδιακά η έξοδος των εκδρομέων για τις διακοπές του Πάσχα. Από τα μεσάνυχτα χθες μέχρι τις 11:00 το πρωί σήμερα, πέρασαν από τους σταθμούς διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας, συνολικά 40.763 οχήματα, περισσότερα από 75.000 είχαν περάσει χθες Μεγάλη Πέμπτη.

Από τα διόδια των Αφιδνών από τα μεσάνυχτα έως τις 11:00 σήμερα το πρωί πέρασαν 14.496 οχήματα, πέρυσι στο ίδιο χρονικό διάστημα, είχαν περάσει 16.901 οχήματα. Έκτακτα μέτρα από τη τροχαία για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Στο 100% φθάνει η πληρότητα στους σταθμούς των ΚΤΕΛ Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από χθες έως και την τρίτη ημέρα του Πάσχα έχουν προγραμματισθεί 2.245 αφίξεις και αναχωρήσεις.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τις επόμενες τρεις ημέρες τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχον στη τριήμερη απεργία που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.