Με το Βαγγέλη Δρίσκα
Ο σεφ δείχνει, έξυπνες τεχνικές και πρωτότυπες προτάσεις σερβιρίσματος. Αυτή την Κυριακή δείχνει πως μπορεί να ενισχυθεί το άρωμα ενός φαγητού για τέλειο αποτέλεσμα.
Φτιάχνει μια απίθανη τάρτα με πράσα και καπνιστό σολομό και σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα τόνου. Στη συνέχεια αποκαλύπτει τα μυστικά της γεύσης του βερμούτ μαγειρεύοντας μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας και βερμούτ, ενώ ζυμώνει και το πιο πρωτότυπο ψωμί με γέμιση πίτσας και συνοδευτική σάλτσα ντομάτας.
Για το τέλος αφήνει τα κλασικά τρίγωνα Πανοράματος με τη πιο βελούδινη κρέμα για γέμιση και εξαιρετικά τραγανό φύλλο κρούστας!
Στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 23 Μαρτίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου