Με τη σεφ Ντίνα Νικολάου
Στη μαγευτική Αράχωβα, η σεφ Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τη μυστική συνταγή του Καρυδάτου.
Δοκιμάζει μια εκπληκτική πίτα που μυρίζει Ελλάδα, με χόρτα από τον Παρνασσό, ενώ οι εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει μια σαλάτα με όσπρια είναι πολλές..
Χειμωνιάτικα απογεύματα και η Ντίνα περιμένει της φίλες της για μια ζεστή κούπα τσάι.
Στην κουζίνα της αποκαλύπτει τη συνταγή της υπέροχης Καρυδόπιτας της μαμάς της, ένα θρεπτικό ψωμί γεμιστό με φέτα, ελιές και ντομάτα, και νόστιμα και γρήγορα ρολάκια με ανθότυρο και γιαούρτι για όλες τις ώρες.
Σήμερα στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου