Η ώρα είναι:

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μαρκ Πέιν

Στο δικέφαλο με μονοετές συμβόλαιο

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρκ Πέιν ο δικέφαλος του Βορρά.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Μαρκ Πέιν για την σεζόν 2013-2014. Ο Πέιν θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ελλάδα, καθώς πέρσι ανήκε στην ομάδα του Πανιωνίου.

Ο Μαρκ Κρίστοφερ Πέιν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1988 στο Τέξας, έχει ύψος 2μ.03 και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Πέιν ξεκίνησε την καριέρα του στο γυμνάσιο Σεντ Μέρι της Καλοφόρνια, ενώ φοίτησε στο πανεπιστήμιο Καλιφόρνια Ντέιβις. Το 2011 ολοκλήρωσε τις σπουδές του, με 15,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ ανά αγώνα, στην τελευταία του σεζόν.

Την σεζόν 2011-12, την πρώτη του ως επαγγελματίας, έπαιξε στην Ισπανία. Ξεκίνησε από την Ρινκόν στην Α2 Ισπανίας και μετά από 6 παιχνίδια, «προβιβάστηκε» στην Ουνικάχα Μάλαγα, στην οποία έπαιξε 21 παιχνίδια με 3,2 πόντους και 1,4 ριμπάουντ. Πέρσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.