Η ώρα είναι:

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κανονικά η Έμιλυ Ματθαιακάκη με τον Αργύρη Αγγέλου στο “Dancing”

Όλα πήγαν καλά…

Μπορεί να έγινε χαμός όταν ακούστηκε η αποχώρηση της χορεύτριας και παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, Έμιλυ Ματθαιακάκη, όμως τελικά όλα πήγαν καλά και θα παραμείνει.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν χθες στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη", η χορογράφος είχε αποφασίσει να μην εμφανιστεί στη σκηνή του "Dancing", παρά τις επίμονες προσπάθειες του Γιάννη Λάτσιου να την μεταπείσει.

Η ίδια η Έμιλυ, μίλησε στην κάμερα του "Super Star" αφήνοντας υπονοούμενα: «Προφανώς κάποιοι έχουν πρόβλημα με την παρουσία μου στο Dancing. Δυστυχώς γι' αυτούς, εμείς είμαστε εδώ, κάνουμε πρόβες κανονικά, χορεύουμε. Για την Κυριακή αυτό που έχω να πω είναι ότι θα χορέψω για όλους αυτούς τους ανθρώπους, που μας στηρίζουν και μας ψηφίζουν και για τον πατέρα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.