Η ώρα είναι:

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Οι αυριανοί καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου

Βράδυ…

Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσκαλεί γνωστούς ανθρώπους και συζητάει μαζί τους σε χαλαρούς ρυθμούς. Κοντά στα μεσάνυχτα, ιστορίες που δεν έχετε ξανακούσει, ανατροπές που δεν περιμένετε, χιούμορ που δεν αστειεύεται και σχόλια πάνω στην επικαιρότητα με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους, θα κλείσουν τη μέρα σας με σοβαρούς entertainment σκοπούς.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου, πρώτος καλεσμένος είναι ο Γιώργος Μητσικώστας. Αποκαλύπτει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα και παίρνει θέση για όλα όσα συμβαίνουν. Ο Αργύρης Αγγέλου, μοιράζεται την εμπειρία του στο show χορού και εκτιμά ότι ο τελικός θα είναι… γυναικεία υπόθεση. Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που μας ταξιδεύει μελωδικά και μας αποκαλύπτει στοιχεία από την προσωπική της ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.